ОДИГРАНЕ ПРВЕ УТАКМИЦЕ ЗА ТРОФЕЈ ВОЖДОВЦА

Традиционални турнир за аматерске сениорске фудбалске клубове „Трофеј Вождовца”, који организује општина Вождовац у сарадњи са Фудбалским савезом Београда, званично је отворен у суботу, 1. августа, на стадиону ФК „Пиносава” у Пиносави.

Првог дана турнира у оквиру групе „Б“ у суботу одигране су две утакмице. Прво коло турнира почело је веома занимљивом утакмицом између ФК „Херој 1925“ и ФК „Херој Полет“ у 10 часова. Полувреме је завршено 1:1, а у другом полувремену екипа ФК „Херој Полет“ прелази у вођство 2:1, што је и крајњи резултат.

На истом терену у 18 часова, одржана је утакмица имеђу ФК „Пиносава“ и ФК „Авалски венац“. Утакмица је завршена резултатом 3:0 у корист ФК „Пиносава“.

Други дан турнира „Трофеј Вождовца 2015”, обележиле су утакмице у оквиру групе „А“, које су се одиграле у недељу, 2. августа, на терену другог домаћина овогодишњег турнира – ФК „Торлак“ у Кумодражу.

Шутом са центра у 10 часова, Владета Томић, генерални секретар ССГО Вождовац, званично је означио почетак прве утакмице између екипа ФК „Торлак“ и ФК “Рекреативо“. У узбудљивој утакмици победу је однео ФК ,,Торлак” са 5:1.

У утакмици у 18 часова, ФК „Авала“ Бели поток савладала је ФК „Минел“ резултатом 2:0.

Поред подршке бројне публике и првог и другог дана одржавања турнира, утакмице су пратили члан Већа ГО Вождовац Милан Тодић, на чију иницијативу се другу годину за редом одржава „Трофеј Вождовца“ и комесар такмичења Раденко Стевовић.

Ток одржавања утакмица пропратила је и Дежурна санитетска служба Дома здравља „Вождовац“, а Полицијска станица Вождовац предузела је све мере безбедности.

Поделите вест: