ОТВОРЕНА УЛИЦА ВОЈВОДЕ СТЕПЕ

Након годину дана радова, данас, 31. јула 2015. године, свечано је за саобраћај отворена Улица војводе Степе. Реконструисану улицу обишao je градоначелник Београда Синиша Мали, који je резултате радова посматраo са руководством ГО Вождовац, возећи се трамвајем од Трошарине до Вождовачке цркве.

Након вожње, Синиша Мали је обишао преуређени парк код Вождовачке цркве и захвалио великом броју присутних грађана Вождовца на стрпљењу које су имали током извођења радова. Најавио је и да ће у гарантном року од две године бити извршена додатна побољшања.

Градоначелник је истакао да је ЈКП ”Зеленило-Београд” преуредило 39 паркића и игралишта дуж Војводе Степе, као и да су постављене чесме, што је посебно важно малишанима који се играју у парковима.

Ова прометна вождовачка улица у претходних дванаест месеци је знатно измењена – трамвајска пруга је премештена на средину саобраћајнице, постављена је нова саобраћајна опрема и сигнализација, преуређене су телекомуникационе и електроенергетске инсталације, улично осветљење и топловодна мрежа.

Мали је додао да је реконструкција Улице војводе Степе један од корака у уређењу инфраструктуре Вождовца и пратећих инфраструктурних објеката. Истакао је и да ће власници локала у овој улици добити олакшице у буџету за 2016. годину.

Поделите вест: