ОДРЖАНА ПРЕЗЕНТАЦИЈА ПЛАНА ДЕТАЉНЕ РЕГУЛАЦИЈЕ ШИРЕГ ПОДРУЧЈА УЗ УЛИЦУ ВОЈВОДЕ СТЕПЕ

У среду, 29. јула 2015. године, у општини Вождовац, одржана је јавна презентација нацрта Плана детаљне регулације ширег подручја уз Улицу војводе Степе.

У присуству грађана и представника ГО Вождовац, урбанисти из ЈП “Урбанистички завод Београда”, изложили су све могућности које ће бити резултат усвајања овог планског акта. То се пре свега односи на могућност изградње недостајуће инфраструктуре (водовод и канализација, саобраћајнице, нове стамбене и комерцијалне изградње и друго).

DSC_01681

Сви заинтересовани грађани ширег подручја уз Улицу војводе Степе, примедбе на планирана решења могу предати у писаној форми Секретаријату за урбанизам и грађевинске послове, преко писарнице у Улици 27. марта 43-45 (сала 2 у сутерену) најкасније до 20. августа, до када ће у тим просторијама бити изложен и план детаљне регулације, сваког радног дана од 9 до 18 часова.

Представници ЈП ‘”Урбанистичког завода Београда”, стоје на располагању заинтересованим грађанима да им на лицу места објасне сва решења предвиђена Планом.

Јавна седница Комисије за планове, на којој ће се читати и образложити примедбе и сугестије, одржаће се 24. септембра 2015. године, у 13 часова у просторијама Секретаријата за урбанизам и грађевинске послове.

Поделите вест: