ПЛАКЕТE ЗА ПОСТИГНУТЕ РЕЗУЛТАТЕ У ТЕКВОНДОУ

У свечаној сали ГО Вождовац данас су уручене плакете успешном спортисти у теквондоу Милошу Петковићу и његовом главном тренеру и оснивачу Теквондо клуба „Београд“ Љубиши Ракићу.

Председник ГО Вождовац Александар Савић и члан Већа задужен за спорт и омладину Милан Тодић, примили су Милоша Петковића, члана вождовачког Теквондо клуба „Београд“ – репрезентативца Србије, који је освајач бронзе на сениорском европском првенству 2013. године одржаном у главном граду Аустрије.

Нашем државном прваку који је био финалиста на европском првенству – сениори 2013. године, као и финалисти на светском првенству у Мексику 2014. године (међу најбољих 12), председник Општине уручио је плакету за постигнуте резултате у борилачкој вештини теквондо. Плакету за постигнуте резултате и афирмацију теквондо спорта добио је и Љубиша Ракић, који је такође заслужан за успех младог Милоша Петковића.

У разговору са успешним спортистом, њговим тренером и председником Теквондо Савеза Београда Шејном Маглићем, председник Александар Савић изразио је задовољство постигнутим резултатима, рекавши да општина Вождовац будно прати успехе спортиста са своје територије. Он је истакао да се Општина, у склопу својих могућности, труди да помогне и афирмише спорт, нарочито код млађе популације.

Поделите вест: