ТРКА „SLAVIC RACE 2015“ НА АВАЛИ

Трка под називом „FAST SLAVIC RACE“ одржаће се на Авали у суботу, 30. маја 2015. године. Трка је подељена на таласе, од којих први почиње у 09:00 часова, а последњи у 14:00 часова. Старт и циљ трке је Планинарски дом Чарапићев брест.

Испред Градске општине Вождовац, присутнима ће се обратити Милан Тодић,  члан Већа задужен за спорт и омладину, а почетак овог интересантног надметања отвориће саветник амбасадора Словачке републике господин Јозеф Сабо, у 9 часова испред Чарапићевог бреста.

Ова екстремна трка је дуга 7км и на њој ће се наћи најмање 19 препрека постављених по целој дужини стазе, које је неопходно превазићи. Намењена је свим спортистима који желе да испробају своје могућности у захтевним ситуацијама.

Спортска манифестација „Slavic race 2015“ представља прву међународну активност овакве врсте у Републици Србији, коју организују европска друштва у сарадњи са Градском општином Вождовац.

„Slavic race 2015“ се састоји од три захтевне трке, при чему је свака наредна тежа и захтевнија од претходне. Прва у низу екстремних трка са препрекама  ће се одржати 30. маја на Авали, под називом Fast race. Трка је дуга 7 километара и целом дужином стазе су постављене препреке које је потребно превазићи. Учесници могу да очекују много блата, ровове, ужад, бодљикаве жице и још много тога. 

Slavic-race-Plakat

Поделите вест: