УРУЧЕНЕ КЊИГЕ ШКОЛИ „ВОЖД“

На иницијативу представника општине Вождовац, Завод за уџбенике поклонио је Школи за основно и средње образовање „Вожд“, књиге за школску библиотеку, као и стручну литературу у вредности од 100.000, динара. Представнике Општине и Завода угостили су директор Школе Срећко Кривокапић и наставно особље, показали им школске просторије и упознали их са условима рада у којима се настава одвија.

Након oбиласка учионица, фискултурне сале и просторија у којима се одржава практична настава, председник Скупштине ГО Вождовац Александар Мирковић, члан Већа општине Вождовац Милош Стојановић – задужен за предшколске и школске установе и директор Сектора за маркетинг и продају Завода за уџбенике Горан Павловић, уручили су ученицима и наставном особљу књиге за школску библиотеку и стручну литературу неопходну за похођање редовне наставе. Ученици су добили и рекламне мајце Завода за уџбенике.

Александар Мирковић, Милош Стојановић и Горан Павловић пожелили су ученицима успеха у школовању и да имају што више добрих оцена. Такође, указали су на значај образовања и стицања вештина у правилном развоју деце, и пожелили су малишанима да у наредној години имају што више добрих оцена, да се сложно друже и међусобно воле и поштују.

Након уручивања поклона, одржан је радни састанак са директором Школе Срећком Кривокапићем и професорима, који су том приликом изнели неке од проблема у раду. Срећко Кривокапић захвалио се представницима Општине на безрезервној подршци коју пружају школи и истакао да је континуирана помоћ већ показала резултате у побољшању квалитета наставе и активнијег учешћа ученика у настави. Представници Општине и Завода уверили су наставно особље да ће се сарадња наставити, и да су спремни да пруже помоћ у циљу побољшања квалитета наставе.

Поделите вест: