НАЈУСПЕШНИЈЕ ВОЖДОВЧАНКЕ НА ПРИЈЕМУ КОД ПРЕДСЕДНИКА ОПШТИНЕ

Председник Градске општине Вождовац Александар Савић, поводом Међународног дана жена – 8. марта, у свечаној сали Општине уприличио је пријем најуспешнијим женама са Вождовца, које су се у току протекле године истакле својим радом и залагањем, у оквиру професије којом се баве.

На традиционалном пријему, председник Општине је свим присутним дамама честитао празник, пожелео им још много успеха у послу, као и у приватном животу, а потом им је уручио признања у знак уважавања и захвалности за постигнуте резултате.

Међу 60 најуспешнијих Вождовчанки из области науке, образовања, здравства, привреде и других предузећа и установа, била је и Јелена Костић, мајка вождовачких тројки, којој је Општина, као признање за најлепше и уједно, најодговорније занимање, поклонила 100.000 динара. За успех у раду и одличну сарадњу са општином Вождовац уважени гост је била и директорка и главна и одговорна уредница Студија Б – Ивана Вучићевић, као и њена колегиница Сања Лубардић, уредница градског програма. После доделе признања, за све присутне даме приређен је коктел.

У уводном делу свечаног програма ученици Музичке школе „Петар Коњовић“ извели су музичке нумере на хармоници и гитари, а потом су ученици вождовачких школа који се баве плесом – солисти кореографа Мире Даничић, приказали своје плесно умеће.

Поделите вест: