NAJUSPEŠNIJE VOŽDOVČANKE NA PRIJEMU KOD PREDSEDNIKA OPŠTINE

Predsednik Gradske opštine Voždovac Aleksandar Savić, povodom Međunarodnog dana žena – 8. marta, u svečanoj sali Opštine upriličio je prijem najuspešnijim ženama sa Voždovca, koje su se u toku protekle godine istakle svojim radom i zalaganjem, u okviru profesije kojom se bave.

Na tradicionalnom prijemu, predsednik Opštine je svim prisutnim damama čestitao praznik, poželeo im još mnogo uspeha u poslu, kao i u privatnom životu, a potom im je uručio priznanja u znak uvažavanja i zahvalnosti za postignute rezultate.

Među 60 najuspešnijih Voždovčanki iz oblasti nauke, obrazovanja, zdravstva, privrede i drugih preduzeća i ustanova, bila je i Jelena Kostić, majka voždovačkih trojki, kojoj je Opština, kao priznanje za najlepše i ujedno, najodgovornije zanimanje, poklonila 100.000 dinara. Za uspeh u radu i odličnu saradnju sa opštinom Voždovac uvaženi gost je bila i direktorka i glavna i odgovorna urednica Studija B – Ivana Vučićević, kao i njena koleginica Sanja Lubardić, urednica gradskog programa. Posle dodele priznanja, za sve prisutne dame priređen je koktel.

U uvodnom delu svečanog programa učenici Muzičke škole „Petar Konjović“ izveli su muzičke numere na harmonici i gitari, a potom su učenici voždovačkih škola koji se bave plesom – solisti koreografa Mire Daničić, prikazali svoje plesno umeće.

Podelite vest: