ОБИЛАЗАК ПОДАВАЛСКИХ НАСЕЉА СА ЦИЉЕМ ПРЕВЕНТИВНОГ ДЕЛОВАЊА

Председник општине Вождовац Александар Савић и чланови Већа општине Ана Ћирић и Реља Огњеновић, обишли су у јутарњим сатима подавалска насеља и упознали се са ситуацијом на терену после снежних падавина током претходне ноћи.

Снежне падавине од предходне ноћи достигле су висину од 14 сантиметара, док су у рубним подручијима града наноси снега већи и тиме си се стекли услови за превентивно деловање, а са циљем правовременог деловања у случају већих снежних падавина.

Обиласком терена, челници општине Вождовац посетили су месне заједнице, школе и институције у подавалским насељима и проверили да ли се насметано обављају све редовне и планске активности, као и проходност саобраћајница.

Представници Месних заједница упознали су председника општине Вождовац Александра Савића о стању на путевима и активностима које месне заједнице предузимају у циљу превентивног деловања и омогућавању несметаног функционисања на територији своје месне надлежности.

Александар Савић се у директном контакту са становницима овог подавалског насеља упознао са приоритетима и стварним потребама, а у циљу што ефикаснијег и бржег решавања приоритета и предузимања правовремених мера и радњи. Након обиласка терена руковкодиоци општине Вождовац приступили су решавању проблема које су им изнели становници подавалских насеља, као и представници институција са овог подручја.

Поделите вест: