ЗАВРШЕТАК „ВОЖДОВАЧКОГ НОВОГОДИШЊЕГ ТУРНИРА“ У МАЛОМ ФУДБАЛУ

У Спортском центру „Вождовац“ на Бањици синоћ је одржана завршница „Вождовачког новогодишњиег турнира“ у малом фудбалу, који се одржавао од 08. до 24. децембра 2014. године. У турниру су по групама играле екипе Логит, Леверис, Аутокоманда, Јамајка 2, Базени хоризонт, Грифони, Авалски венац, Полиција Вождовац, Треф, Минел 1, Блиц Рингиер-Контал, ГО Вождовац и Шумице.

Током последњег дана турнира девојчице су одиграле ревијалну утакмицу у женском фудбалу.

На завршном делу турнира на трећем месту се пласирала екипа Јамајке, друго место је освојила екипа Леверис, док је прво место припало екипи Шумице.

Турниру су присуствовали руководиоци општине Вождовац, председник Општине Александар Савић, председник Скупштине Александар Мирковић и чланови Већа Милан Тодић, Милош Стојановић и Реља Огњеновић и представници Клуба привредника општине Вождовац, који су најбољим учесницима уручили награде и захвалнице.

Награде су примили најбољи играч турнира, набољи голман, а захвалнице Фудбалски савез Београда и Неђељко Миловић за помоћ у организацији.

Приликом уручивања награда председник општине Вождовац Александар Савић се захвалио свим учесницима турнира и нагласио да ће општина Воджовац настојати да и у наредној години организује што већи број сличних манифестација.

Милан Тодић, члан Већа општине задужен за спорт и омладину честитао је на успешно одржаном турниру и професионално одиграним утакмицима у којима су играчи показали своје велико знање у спорту и рекао да су, без обзира на резултате, на неки начин сви победници.

Поделите вест: