НОВОГОДИШЊИ ПАКЕТИЋИ ДЕЦИ СА И БЕЗ ИНВАЛИДИТЕТА

Поводом предстојећих новогодишњих и божићних празника, у свечаној сали Центра за културу и спорт “Шумице”, 24. децембра 2014. године, уручени су пакетићи деци са и без инвалидитета.

Неколико година за редом организује се свечаност доделе новогодишњих пакетића за ове малишане. Тако је и ове године после кратке представе за децу, весели Деда Мраз у колицима са аниматорима обрадовао најмлађе Вождовчане. Након поделе поклона дружење су наставили уз коктел и томболу у којој је прва награда била одмор за две особе у Врњачкој бањи.

Акцију су организовали председница савета Друштвених делатности општине Вождовац Јулијана Станисављевић и Удружење ”Све је могуће”, уз подршку општине Вождовац и Града Београда.

Испред Градске општине Вождовац све присутне је поздравио члан Већа Милан Тодић, који је том приликом истакао да су деца највеће благо и будућност целог света, радост и осмеси на њиховим лицима су нешто непроцењиво.

Манифестацији су присуствовали члан градског Већа Драгомир Петронијевић, Синдикат речне полиције, као и велики број истакнутих личности из културног и јавног живота међу којима је била и Сандра Продановић наша оперска дива.

Поделите вест: