„ПАЖЉИВКО“ СВИМ ВОЖДОВАЧКИМ ПРВАЦИМА

Прваци из свих 16 вождовачких основних школа добили су до данас приручнике „Пажљивкова правила у саобраћају”, које је обезбедила Агенција за безбедност саобраћаја Републике Србије.

Акцију едуковања најмлађих Вождовчана основним правилима понашања у саобраћају, која ће побољшати безбедност малишана на улицама, као један од својих приоритета, подржала је Градска општина Вождовац. Тим поводом руководиоци општине Вождовац претходна три дана обишли су све основне школе и у разговору са ђацима првацима уручили им приручник „Пажљивкова правила у саобраћају”.

Поред председника општине Вождовац Александра Савића, који је претходног дана уручио „Пажљивка“ првацима ОШ „Бора Станковић“, својеврстан буквар о саобраћају и осталим ученицима првих разреда уручили су председник Скупштине општине Александар Мирковић, заменик председника општине Марко Сарић, помоћник председника општине Миљан Шишовић чланови Већа општине Реља Огњеновић, Милош Стојановић, Ана Ћирић, Милан Тодић, саветник председника Вук Мирчетић, директор СЦ „Вождовац“ Неђељко Миловић, Марија Спасојевић, шеф Одсека за информисање, као и Бојана Илић и Ивана Кесер из Савета за саобраћај општине Вождовац.

Поделите вест: