ZAHVALNICE UČESNICIMA AKCIJE ”SPORTSKI AVGUST NA VOŽDOVCU”

U svečanoj sali Opštine Voždovac, u petak, 24. oktobra 2014. godine predsednik opštine Voždovac Aleksandar Savić i član Veća opštine zadužen za sport i omladinu Milan Todić primili su predstavnike sportskih klubova koji su učestvovali u manifestaciji „Sportski avgust na Voždovcu“.

Prisutnima se prvo obratio član Veća Milan Todić koji se zahvalio svim sportskim klubovima koji su podržali ovu inicijativu humanitarnog karaktera. On je naveo da je akcija „Sportski avgust na Voždovcu“ pokrenuta sa idejom da se deca, koja svoj raspust provode u Beogradu, usmere ka sportu i svoje slobodno vreme provedu na sportskim terenima i halama. Todić je ujedno izrazio uverenje da će ova akcija prerasti u tradicionalnu manifestaciju i da će se realizovati i sledeće godine u saradnji sa sportskim klubovima.

Predsednik Opštine Aleksandar Savić pozdravio je sve predstavnike klubova i zahvalio im na pomoći da se mladima sa Voždovca omogući besplatno bavljenje sportom. On je objasnio da je ideja Opštine bila da 2014. godinu posveti najmlađim Voždovčanima, a rezultat toga su upravo i ovi mladi šampioni pred nama.

Potom je predsednik Savić predstavnicima sportskih klubova uručio zahvalnice za učešće u humanitarnoj sportskoj akciji, koja je održana tokom avgusta na teritoriji Voždovca.

Podelite vest: