ЗАХВАЛНИЦЕ УЧЕСНИЦИМА АКЦИЈЕ ”СПОРТСКИ АВГУСТ НА ВОЖДОВЦУ”

У свечаној сали Општине Вождовац, у петак, 24. октобра 2014. године председник општине Вождовац Александар Савић и члан Већа општине задужен за спорт и омладину Милан Тодић примили су представнике спортских клубова који су учествовали у манифестацији „Спортски август на Вождовцу“.

Присутнима се прво обратио члан Већа Милан Тодић који се захвалио свим спортским клубовима који су подржали ову иницијативу хуманитарног карактера. Он је навео да је акција „Спортски август на Вождовцу“ покренута са идејом да се деца, која свој распуст проводе у Београду, усмере ка спорту и своје слободно време проведу на спортским теренима и халама. Тодић је уједно изразио уверење да ће ова акција прерасти у традиционалну манифестацију и да ће се реализовати и следеће године у сарадњи са спортским клубовима.

Председник Општине Александар Савић поздравио је све представнике клубова и захвалио им на помоћи да се младима са Вождовца омогући бесплатно бављење спортом. Он је објаснио да је идеја Општине била да 2014. годину посвети најмлађим Вождовчанима, а резултат тога су управо и ови млади шампиони пред нама.

Потом је председник Савић представницима спортских клубова уручио захвалнице за учешће у хуманитарној спортској акцији, која је одржана током августа на територији Вождовца.

Поделите вест: