ОПШТИНА ВОЖДОВАЦ ПОМАЖЕ СПОРТИСТЕ СА ИНВАЛИДИТЕТОМ

У Центру за културу и спорт ”Шумице”, председник општине Вождовац Александар Савић, дочекао је стонотениску репрезентацију Србије особа са инвалидитетом.

После много узбудљивих мечева у Кини, на шампионату света за особе са инвалидитетом, наш тим био је веома успешан, однео је 3 бронзане и 2 златне медаље.

Председник општине Вождовац Александар Савић, поздравио је наше такмичаре, честитао им на постигнутим резултатима а затим је позвао представника репрезентације Митра Паликућу да одиграју пријатењски меч. Након одиграног меча уследило је свечано уручење заслуженених плакетеа.

Такође, одборници Јулијани Станисављевић, уручио је букет цвећа у знак мале пажње и захвалности око ангажовања, пружања подршке и помоћи особама са инвалидитетом.

Као одговорна општинска власт, Општина Вождовац је препознала потребу да помогне овим талентованим спортистима, мотивише их и стимулише сходно томе пружа подједнаке услове свим успешним спортистима који представљају своју Општину и Државу. Како би се спремили за предстојеће европско првенство, стонотениска репрезентација Србије особа са инвалидитетом, од 22. септембра 2014. године, тренираће у Центру за културу и спорт ”Шумице”, а све трошкове тренинга сносиће Градска општина Вождовац.

Ову деветочлану екипу састављену од 5 такмичара, 3 тренера и селектора, која је у Пекингу бранила боје Србије, поздравили су и председник СО Вождовац Александар Мирковић и чланови Већа општине Милан Тодић, Реља Огњеновић и Ивана Томић.

Поделите вест: