ВОЖДОВАЧКИ САЈАМ ЗАПОШЉАВАЊА – ПОЗИВ ЗА ПРИВРЕДНИКЕ

Градска Општина Вождовац Вас позива да учествујете на Вождовачком сајму запошљавања 15. октобра у ЦКС Шумице.

Општина Вождовац, као савесна и одговорна општинска власт, наставља са акцијом смањења незапослености у граду, али и подржава Вас послодавце у унапређењу свог пословања ангажовањем квалитетног и адекватног кадра из базе Националне службе за запошљавање, као и свих заинтересованих грађана који посете Ваш штанд тог дана.

Сматрамо да је ово одлична прилика за Вашу промоцију, с обзиром на то да је ово први сајам запошљавања ове године на нивоу града. Самим тим ће бити подржан од стране највећих медијских кућа.

Озбиљан рад и ангажовање наше куће запазили су и градски челници, па се очекује њихово присуство, као и присуство релевантних представника релевантних министарстава Републике Србије.

На Сајму ће бити организована и предавања и радионице, на којима ће бити представљени најновији трендови из области људских ресурса.

Позивамо Вас да се пријавите на време и закажете састанак од 22. до 26. септембра са саветником председника Општине Вуком Мирчетићем, који је уједно и координатор пројекта, као и руководиоцем Националне службе за запошљавање Јасмином Вјетровић, који ће Вам дати све потребне информације.

Учешће је потпуно бесплатно, а штандови су обезвеђени учесницима.

Заинтересовани послодавци своје учешће могу пријавити на мејл vuk.mircetic@vozdovac.rs или позивом на број телефона 064/ 87-88-111.

Поделите вест: