САСТАНАК СА ПРЕДСТАВНИЦИМА САВЕТА ПОДАВАЛСКИХ МЕСНИХ ЗАЈЕДНИЦА

У згради општине Вождовац 16. септембра одржан је састанак руководства Општине са представницам вождовачких месних заједница. Председник ГО Вождовац Александар Савић у уводном делу састанка упознао је присутне представнике МЗ са садржајем Одлуке Скупштине града Београда о уређивању и одржавању гробаља и сахрањивању и истакао да ће се у наредном периоду у складу са поменутом Одлуком уредити сва гробља у подавалском делу.

Представницима подавалских месних заједница обратио се и председник СО Вождовац Александар Мирковић и замолио да они који нису доставили кроз личну карту месних заједница проблеме, предлоге и планове, то учине у што краћем року. Он је истакао да ће обићи сваку месну заједницу и разговарати са грађанима у току наредне недеље.

Затим су представници месних заједница излагали проблеме које имају и са којима се сусрећу, при чему су најчешћи комунални проблеми, неасфалтиране улице, пси луталице и др. Оперативни део састанка водио је члан Већа Милош Стојановић, који је саслушао који су то акутни проблеми по месним заједницама, које ће Општина у наредном периоду настојати да реши.

Учешће у састанку су, поред осталих, узели и заменик председника Општине Марко Сарић, чланови Већа општине Ивана Томић, Милан Тодић и шеф Одсека друштвених делатности Бојана Илић.

Поделите вест: