ПОДРШКА ВОЖДОВЦА У АТЛЕТСКОМ ПРВЕНСТВУ СРБИЈЕ ЗА МЛАЂЕ СЕНИОРЕ

На стадиону Војне академије одржано је у недељу, 06. јула 2014., Атлетско првенство за млађе сениоре у више атлетских дисциплина. Спортску манифестацију, у којој су се такмичили клубови из целе Србије, организационо и финансијски помогла је Општина Вождовац. Првенство је свечано отворио члан Већа општине Вождовац Милан Тодић, који је том приликом пожелео учесницима пуно успеха у предстојећим такмичењима.

Представник атлетског клуба „Вождовац“ и директор такмичења Јован Јахић, који је пружио подршку у организацији, изразио је задовољство што је велики број екипа узело учешће у првенству. Манифестацији је присуствовао и наш прослављени атлетичар Емир Бекрић, који се Тодићу захвалио на подршци коју Општина Вождовац пружа у развоју атлетике и спорта уопште.

Међу многим учесницима који су показали изврсне резултате, нашао се и Атлетски клуб „Вождовац“ чији су такмичари учествовали у више дисциплина. Чланица АК „Вождовац“ Зорана Буквић, освојила је прво место у дисциплини скок у вис, док је Радосављевић Марко заузео треће место у дисциплини скок у даљ.

Приликом уручивања медаља, Тодић је честитао Зорани и Марку на оствареним резултатима и изнео уверење да ће сваки наредни резултат бити бољи од претходног.

Поделите вест: