НОВА ЧЕСМА У НАСЕЉУ БРАЋЕ ЈЕРКОВИЋ

На платоу испод Максија у насељу Браће Јерковић поред фонтане постављена је и чесма, која ће убудуће житеље овог дела Вождовца својом хладном водом освежавати, нарочито у предстојећим топлим летњим данима.

Постављену чесму у уторак, 17. јуна 2014. год. свечано су у рад пустили Александар Савић, председник ГО Вождовац, Светозар Веселиновић, в.д директора ЈКП „Београдски водовод и канализација“ и заменик директора Владо Секулић. Председник Савић навео је да је на иницијативу Градске општине Вождовац, у име грађана насеља Браће Јерковић, ЈКП „Београдски водовод и каналиација“ извело радове на постављању чесме и уређењу фонтане, у којима ће моћи да уживају како млађи, тако и старији грађани овог вождовачког насеља. Он се захвалио директору БВК и његовом заменику који су помогли да се овај пројекат реализује и изразио уверење да ће у наредном периоду бити сарадње на још заједничких пројеката од значаја за житеље Вождовца. Отварању чесме присуствовали су и председник СО Вождовац Александар Мирковић, као и чланови Већа општине Ивана Томић, Ана Ћирић, Реља Огњеновић, Милош Стојановић, Милан Тодић и Божидар Ђорђевић.

На овај начин показан је добар пример како општине и градска предузећа могу да имају одличну сарадњу, која резултира заједничким активностима у интересу грађана.

Поделите вест: