ОТПОЧЕЛА АКЦИЈА “СРЦЕМ ЗА РИПАЊ”

Хуманитарна акција „Срцем за Рипањ“ која је организована у оквиру манифестације „Дани Милана Ђ. Милићевића“, која се традиционално одржава сваке године у јуну месецу, отворена је у суботу 14. јуна 2014. год. организовањем Трофеја Рипањ 2014. на стадиону ФСК „Минел“.

На терену Софтбол клуба „WILD CATS“ пред почетак турнира, Вук Мирчетић, саветник председника ГО Вождовац свечано је отворио манифестацију и извео почетни ударац, док је по завршетку турнира извршена додела медаља најбољима.

Увече од 20 часова у Дому културе Рипањ одржан је годишњи концерт КУД-а „Милан Ђ. Милићевић“ из Рипања, који су бројним посетиоцима приказали фолклорне игре и песме, уз буран аплауз. Свечани концерт испред ГО Вождовац отворили су Вук Мирчетић, саветник председника Општине и Божидар Ђорђевић, члан Већа општине.

Вишедневна акција „Срцем за Рипањ“ је хуманитарног карактера, а прикупљена средства од продаје улазница, као и мајци са знаком “Срцем за Рипањ” биће уплаћена на наменски рачун за помоћ поплављенима у Рипњу. Део средстава ће такошђе бити намењен и за санацију штете од поплаве услед које су оштећене просторије на теренима ФК „Минел“ и санацију крова Дома културе Рипањ, који је оштећен у обилним мајским падавинама.

Поделите вест: