НАСТАВАК РАЗГОВОРА СА СКУПШТИНАМА СТАНАРА

Састанак са представницма скупштина станара Аутокоманде, Чиновничке колоније, Доњег и Горњег Вождовца одржан је у Скупштинској сали ГО Вождовац у среду, 5. марта 2014. године. Уз активно учешће грађана и представника градске и вождовачке власти састанак је завршен након више од три часа.

Трибину је отворио Александар Савић, председник Општине Вождовац, а водио Александар Мирковић, председник Скупштине општине Вождовац.

На трибини изложени су бројни проблеми грађана из претходне четири године. Грађани су се највише интересовали за проблеме у надлежности ЈКП “Градско стамбено“, ЈКП “Зеленило“, ЈКП “Београдски водовод и канализација“, ЈКП “Грдаске пијаце“. Да ли постоји могућност отварање „игралишта“ за кућне љубимце код Аутокоманде, боља чистоћа у околини„Вождовачке пијаце“,проблем надлежности кварова на заједничким водоводним цевима и начин решавања наплате при таквим кваровима, била су само нека од питања са скупа.

Руководиоци општине Вождовац и представници јавних комуналних предузећа имали су прилику да на нека од питања одговоре одмах, док су остала предата у писменом облику и на њих ће бити писмено одговорено у најкраћем року.

Према изјави Александра Савића, председника Општине Вождовац предложено је да ове трибине буду убачене у редовне активности скупштине и том приликом је најавио нову трибину за следећу среду, 12. марта 2014. године са почетком у 18 часова.

Поделите вест: