УРЕЂЕЊЕ ПЛАТОА ИСПРЕД БАЊИЧКЕ ПИЈАЦЕ

Представници Општине Вождовац обишли су 1. марта 2014. године вождовачко насеље Бањица, и том приликом разговарали са грађанима тог насеља о комуналним проблемима и изнели план за уређење платоа испред бањичке пијаце.
Председник Општине Вождовац Александар Савић и његови сарадници представили су грађанима план за уређење платоа испред бањичке пијаце и уверили кориснике пијачних тезги да нико неће бити фаворизован као и да ће се реализацијом тог пројекта уредити дугогодишњи проблем бањичке пијаце.
Члан Већа ГО Вождовац Реља Огњеновић појаснио је окупљеним грађанима детаље пројекта, као и начин реализације пројекта. Такође, Огњеновић је истакао да је овај пројекат резултат залагања општинских власти за уређење вождовачких насеља и да представља само један корак у разрешењу комуналних проблема.

После Бањице, представници Општине Вождовац обишли су пијацу Душановац и разговарали са грађанима, као и са продавцима на пијаци, о комуналним и другим проблемима овог краја. Председник Савић је обавестио грађане да су им врата општине увек отворена и да су општинске власти увек спремне да их саслушају и да им пруже помоћ у решавању проблема

Поделите вест: