НАСЕЉЕ СТЕПА СТЕПАНОВИЋ ДОБИЈА ШКОЛУ

У вождовачком насељу Степа Степановић отпочели су радови на изградњи основне школе. Планирано је да радови буду завршени до 31. јула, како би први ђаци могли да се упишу већ у септембру ове године. Школа је пројектована у складу са потребама тог насеља и може да прими 700 ђака.

Окупљеним грађанима, на обележавању почетка радова, обратио се секретар Привременог органа Београда Горан Весић и истакао да: „Житељи насеља имају много проблема и изградњом школе и вртића нисмо решили све њихове проблеме. Заједно са њима, и општином Вождовац, то ћемо решавати. Ово је насеље класичан пример када од нечега хоћете да направите политичку кампању, а не предвидите све трошкове”, рекао је Весић и поручио да је претходна власт, са изградњом насеља, требало да ради и на изградњи школе, приступних саобраћајница и дома здравља…

Присутним грађанима обратио се и председник Општине Вождовац, Александар Савић, и поручио им да ће општинске и градске власти настојати да се разреше проблеми грађана овог насеља и да ће пратећи инфраструктурни објекти бити изграђени у догледно време.

Поделите вест: