ПРЕДСТАВНИЦИ ОПШТИНЕ ВОЖДОВАЦ ПОСЕТИЛИ ВРТИЋ „ПЛАВИ ЧУПЕРАК“

Представници ГО Вождовац и народна посланица Марија Обрадовић обишли су у четвртак, 14. новембра 2013. године вртић “Плави чуперак” у насељу Браће Јерковић.

Децу су посетили чланови Већа општине Александар Савић и Владо Секулић, који је том приликом навео је да је Општина током 2012. год. генерално реновирала кров на вртићу који је прокишњавао, урађена је кишна канализација, замењени су олуци и урађени прилази згради.

„Данас смо дошли да малишанима помогнемо, обезбедили смо 100 кг прашка, фудбалске и одбојкашке лопте, а Пеђолино и мађионичар су им приредили представу да им улепша ове тмурне јесење дане.
На првом месту стратегије и развоја општине Вождовац налази се брига о најмлађима, деци са посебним потребама и старијој популацији“ – изјавио је Владо Секулић.

Народна посланица Марија Обрадовић навела је да упркос знатном умањењу буџета оппштине Вождовац од стране града, надлежни Општине успели да одвоје одређана финансијска средства и да се неки од значајних пројеката за Вождовчане и приведу крају. Тако је одвојено 5,8 милиона динара за реконструкцију вртића Плави чуперак и то је одличан пример зашто је неопходна децентрализација Београда.

Поделите вест: