У ГО ВОЖДОВАЦ ОДРЖАНА ЈАВНА ПРЕЗЕНТАЦИЈА ПЛАНА ДЕТАЉНЕ РЕГУЛАЦИЈЕ

У просторијама ГО Вождовац одржана је 11. септембра 2013. године Јавна презентација Плана детаљне регулације за зону комерцијалних и привредних садржаја дуж ауто-пута Београд – Ниш јужно од наплатне рампе Бубањ Поток –целина 1.
Председник ГО Вождовац др Драган Вуканић обратио се грађанима и навео да је ово први план који је урађен за подавалско подручје и који отвара могућности за развој садржаја као што су туризам, спорт и рекреација. Израда овог плана представља почетак коришћења потенцијала које пружа Авала и саобраћајнице као што су ауто-пут и аутопутска обилазница – навео је Вуканић.
Презентацији су присуствовали, поред представника ГО Вождовац и грађани Зуца и Белог Потока, који су већином власници земљишта на које се План односи. Питања су углавном била везана за предложена саобраћајна решења и намену планираних површина.

Подсећамо да се Јавни увид одржава до 24. септембра 2013. године. План се може погледати сваког радног дана од 9 до 18 часова у просторијама Градске управе – Секретаријат за урбанизам, у ул. 27. марта 43-45 (сала у сутерену).
Заинтересована лица могу током јавног увида своје примедбе на планирана решења писмено доставити Секретаријату за урбанизам и грађевинске послове, ул. 27. марта бр. 43-45, најкасније до 24. септембра 2013. године.

Поделите вест: