DOBROTVORNI KONCERT ZA DECU KOSOVA I METOHIJE

Društvo prijatelja srpskih manastira „Studenički krug“ održalo je u utorak, 28. juna 2011. godine, sa početkom u 13 časova, konferenciju za novinare u svečanoj sali Opštine Voždovac (Ustanička 53).

Na konferenciji za novinare predstavili su svoj projekat „Dani Vidovdana 2011“ i pozvali sve građane opštine Voždovac i Beograda na dobrotvorni koncert za decu sa Kosova i Metohije, namenjen deci iz dečijeg vrtića „Naša radost“ iz Orahovca. Koncert će se održati u četvrtak, 30 juna 2011.godine sa početkom u 20 časova u Domu Vojske Srbije, Braće Jugovića br.19. Učesnici koncerta su: Savo Kontić, guslar, Živojin Velimirović,profesor violine, Milan Mihajlović Caci, glumac, Ogrlica od bisera, pevačka grupa, Dragana Vučićević, pevačica, Veselin Dželetović, pesnik, Zorica Maksić, pesnikinja, Srđan Lugonja, pevač, Milica Stošić, učenica, Folkorna grupa „Kupinik“ iz Kupinova, a kao specijalni gosti najavljeni su Milan i Marko Stanojević iz Orahovca.

Predstavnici Društva su se zahvalili Gradskoj opštini Voždovac što je prepoznala značaj ove manifestacije i što je uzela aktivno učešće u istoj. Pozvali su i druge državne institucije da pomognu deci sa Kosova i Metohije.

U ime opštine Voždovac prisutne predstavnike Društva prijatelja srpskih manastira „Studenički krug“ i novinare pozdravio je član Opštinskog veća Dejan Čulić.

Поделите вест: