NAJUSPEŠNIJE VOŽDOVČANKE NA PRIJEMU KOD PREDSEDNIKA

Predsednik opštine Voždovac dr Dragan Vukanić je povodom međunarodnog praznika Dana žena – 8. marta, u svečanoj sali opštine Voždovac primio i odao priznanje najuspešnijim ženama sa Voždovca. Pozdravljajući prisutne, predsednik dr Vukanić je istakao da na stogodišnjicu obeležavanja ovog međunarodnog praznika Opština nastavlja tradiciju nagrađivanja Voždovčanki, koje su se u protekloj godini istakle uspešnim radom i zalaganjem i iskazale se kao najbolje u svojoj profesiji.

Tom prilikom predsednik opštine Voždovac najuspešnije dame iz oblasti obrazovanja, nauke, zdravstva, privrede i dr. preduzeća i ustanova nagradio je prikladnim poklonima i uručio im cveće u znak uvažavanja i zahvalnosti za unapređenje profesije i uspešne poslovne rezultate. Nakon dodele priznanja, uz koktel posluženje, sve prisutne dame uživale su u muzici orkestra Tanje Moderato.

U sali za venčanje su povodom Dana žena naše akademske slikarke izložile su na prodajnoj izložbi slike, ikone, minijature, kao i umetničke radove u vidu neobično ukrašenih šešira i maski. Izložbu je organizovala Brankica Aćimović iz Saveta za kulturu opštine Voždovac. Istog dana, predstavnici opštine Voždovac i mesnog odbora SNS-a delili su na štandu kod dušanovačkog platoa svim Voždovčankama ruže u znak pažnje.

Поделите вест: