VOŽDOVAC POMAŽE KRALJEVČANE

gradjev. materijal za kraljevoMesna Zajednica Beli Potok uputila je u četvrtak,16. decembra 2010. godine, dva šlepera građevinskog materijala u Kraljevo. Vrednost ove humanitarne pošiljke je 200.000 dinara. Tom činu prisustvovli su čelnici Opštine Voždovac dr Dragan Vukanić, predsednik Opštine, Milan Rajković, predsednik Skupštine Opštine Voždovac, Vlado Sekulić, savetnik predsednika Opštine, Aleksandar Savić i Milan Martinović, članovi Opštinskog veća, Dragan Čović, zamenik predsednika Opštine i Andreja Mladenović, predsednik beogradskog odbora DSS. Govoreći o ovoj humanitarnoj akciji dr Vukanić je rekao da je Opština na čijem je čelu siromašna, ali velikog srca.

Svakih nekoliko dana kako nam pristižu sredstva mi uputimo neku pomoć u Kraljevo. U ovim hladnim danima najvažnije je što pre obezbediti krov nad glavom svima onima koji su o nedavnom zemljotresu ostali bez svojih kuća – istakao je dr Vukanić.

Ovo je još jedna u nizu akcija pomoći voždovačkog rukovodstva Kraljevčanima postradalim u nedavnom zemljotresu, a slične akcije planirane su i u narednom periodu.

Поделите вест: