VOŽDOVAC JE UZ KRALJEVČANE

kraljevo-zemljotresSve građane GO Voždovac potresla je vest o zemljotresu i stradanju Kraljevčana i ostalih ljudi iz tog kraja koji sa zebnjom gledaju u nebo u strahu da li će na vreme pokriti oštećene kuće.

Rukovodstvo naše Opštine saoseća sa svim ljudima pogođenim zemljotresom i čini sve što je  ova inače teška vremena u njenoj moći da pomogne. Rukovodstvo Opštine je odlučilo da na lice mesta uputi stručnu ekipu svojih građevinaca koji će pomoći u konstatovanju pričinjene štete što će omogućiti da i pomoć brže stigne.

Dobrovoljno su se prijavili i pre nekoliko dana na lice mesta otišli: Zoran Đurić građevinski inspektor, inače rođeni Kraljevčanin, Aleksandra Radović i  Milomir Granić, takođe građevinski inspektori. Odvezao ih je Nikola Gagić.

Ova stručna posada biće na licu mesta četiri dana a na svaka četiri dana dolaziće druga ekipa, smenjivaće se sve dok bude trebalo.

U ponedeljak 22. novembra 2010. godine zakazana je sednica Opštinskog veća na kojoj će biti odlučeno kolikog dela zarade će se odreći zaposleni GO Voždovac u korist postradalih u zemljotresu. Tada će biti dogovoreni i drugi načini pomoći kroz građevinski materijal i slično.

Поделите вест: