SAOPŠTENJE ZA JAVNOST

Predsednik opštine Voždovac, dr. Dragan Vukanić je, pre svega kao građanin Voždovca ali i roditelj, u svojstvu medijatora posetio obdanište „Sestre Bukumirović“, gde je povređena šestogodišnja devojčica.

U razgovoru sa osobljem vrtića dr. Vukanić je insistirao na bezbednosnim uslovima ali i na obogaćivanju sadržaja ne samo kroz igru već i kroz edukaciju u predškolskim ustanovama, Sa roditeljima je, kao dugogodišnji sudski veštak i kao lekar dečji lekar i hirurg, iz razgovora i na osnovu rentgneskih snimaka pokušao da posreduje između roditelja i zaposlenih u predškolskoj ustanovi zajedno sa gradskim sekretarom za dečju zaštitu, Ljiljjanom Jovčić, kako bi se spor rešio. Gospođa Jovčić je bila zahvalna na direktnom kontaktu u pokušaju da se reši delikatna situacija.

Kao dečji lekar, hirurg, dr. Vukanić je ponudio svoju pomoć pre svega imajući u vidu oporavak devojčice, odnosno što kvalitetniji boravak predškolske dece u vrtićima na teritoriji naše opštine. Organi opštine Voždovac, kao i sam predsednik će i u narednom periodu posvetiti posebnu pažnju predškolskim i školskim ustanovama na našoj opštini i pokušati, koliko je to u njihovoj moći i nadležnostima, da poboljšaju kvalitet života dece i omladine, između ostalog kroz veliki broj akcija, o kojima će javnost i građani naše opštine blagovremeno biti obavešteni.

KABINET PREDSEDNIKA
OPŠTINE VOŽDOVAC

Поделите вест: