POZIV ZA DOSTAVLJANJE ZAHTEVA ZA PRAVO PREČEG ZAKUPA POLJOPRIVREDNOG ZEMLJIŠTA

Gradska Komisija za izradu Predloga godišnjeg programa zaštite, uređenja i korišćenja poljoprivrednog zemljišta na teritoriji grada Beograda za 2010. godinu, uputila je JAVNI POZIV za dostavljanje zahteva za pravo prečeg zakupa sa potrebnom dokumentacijom radi izrade Godišnjeg programa zaštite, uređenja i korišćenja poljoprivrednog zemljišta na teritoriji grada Beograda za 2010. godinu.
Ovaj poziv upućen je svim pravnim i fizičkim licima – vlasnicima infrastrukture na poljoprivrednom zemljištu, kao i vlasnicima objekata za uzgoj i držanje životinja na teritoriji grada Beograda.
Na opštini Voždovac u ponudi je oko 500 hektara raspoloživog zemljišta koje se nalazi na teritoriji katastarskih opština Ripanj i Zuce.
Sve informacije o potrebnoj dokumentaciji koje korisnici prava prečeg zakupa po osnovu vlasništva na infrastrukturi treba da dostave Komisiji , mogu se dobiti u zgradi Gradske uprave grada Beograda, Sekretarijata za privredu, Uprave za poljoprivredu, Beograd, ul. Masarikova broj 5, XVIII sprat, u kancelariji br. 1805 svakog radnog dana od 09,00 do 16,00 sati, tel. 3061-694 i 3061-784 ili na veb sajtu Grada Beograda.
Pozivamo sve zainteresovane da se jave na poziv, a rok za dostavljanje potrebne dokumentacije Komisiji je 30. oktobar 2009. godine, do 16,30 sati.

Поделите вест: