TERITORIJA VOŽDOVCA USKORO U POTPUNOSTI POKRIVENA KATASTROM

katastarKako bi izašla u susret stanovnicima Voždovca, opština Voždovac je ustupila Republičkom geodetskom zavodu, odnosno  Centru za katastar nepokretnosti Beograd  na korišćenje do kraja decembra 2009. godine novi poslovni prostor na Voždovcu, površine 312m2.

Nova lokacija Centra za katastar nepokretnosti za područje Voždovca nalaziće se u zgradi Beomedicine u Ustaničkoj ulici br.64, na osmom spratu gde će građanima na usluzi biti 8 komisija. Pripreme za preseljenje započeće ovih dana, a Centar za nepokretnosti Beograd  u okviru novog poslovnog prostora otvoriće 12 kancelarija gde će, zvanično od 01. jula ove godine tim stručnjaka obavljati poslove iz svoje nadležnosti.

Građani Voždovca će ovde u narednom periodu, dok traje proces izlaganja na javni uvid katastra nepokretnosti za terotoriju Voždovca,  moći predstavnicima Centra da dostave svu potrebnu dokumentaciju u vezi svojih nepokretnosti, kako bi izvršili upis u katastar nepokretnosti. Od najvećeg interesa za građane Voždovca je da se cela teritorija pokrije katastrom (kuće i stanovi), što bi trebalo da reši imovinsko-pravne probleme Voždovčana.

Поделите вест: