PREDSEDNIK OPŠTINE VOŽDOVAC U KUMODRAŽU

kumodrazPredsednik opštine Voždovac Goran Lukačević  je u nastavku akcije ”Predsednik na terenu” obišao u sredu, 15. oktobra o.g. naselja Kumodraž selo i Kumodraž I.

U obilazak Kumodraža, predsednik je krenuo od OŠ „Vojvoda Stepa“ i obišao pomoćni objekat u sklopu škole, napravljen od azbesta, a služi kao dnevni boravak za decu. Planirano je da se isti u što skorije vreme ukloni, kako bi se napravio novi objekat koji ne bi štetio zdravlju dece, a koji bi služio za pripremni program deci predškolskog uzrasta.

Takođe je obišao i objekat Stare mehane, za koji su već izdvojena sredstva u vidini od 12,5 miliona dinara za rekonstrukciju i uređenje platoa ispred same zgrade. Ovaj objekat, koji je jedan od spomenika kulture opštine Voždovac, će ubuduće služiti za dodatno obrazovanje dece.

Građani su, između ostalog, tražili proširenje trotoara na određenim lokacijama, uređenje kanalizacija i slivnika ispred obdaništa „Neven“, asfaltiranje pojedinih ulica i sl. Najvažnija vest za građane Kumodraža i Jajinaca je to što će u njihova naselja za dva do tri meseca biti uvedena  gasifikacija.

Поделите вест: