RADOVI NA TERITORIJI OPŠTINE VOŽDOVAC

Jedan od najvažnijih projekata je izgradnja gasovodne mreže u delu od Autokomande do Trošarine, Bulevara Oslobođenja i Kumodraške ulice.

U Sanskoj ulici u toku su radovi na postavljanju distributivne gasovodne mreže, a u pripremi je izrada Investicionog plana kao i potpisivanje ugovora sa Srbija-gasom, što bi dovelo do ubrzanja radova na mreži. Do sada je izgrađeno preko 30 km distributivne gasovodne mreže, a preko 40 km mreže za priključke. Radovi na mreži teku po utvrđenom planu.

Rakovica selo

U toku je i asfaltiranje ulica na više lokacija u Kumodražu, Jajincima i Rakovica selu. U planu je postavljanje trotoara od početka naselja Jajinci do Kružnog puta, kao i u selu Rakovica.

Beli Potok

Predsednik opštine obišao je i podavalsko naselje Beli Potok, gde je na mestu nekadašnjeg zapuštenog kamenoloma na Avali u toku izgradnja sportsko-rekreativnog kompleksa, sa teniskim, košarkaškim, odbojkaškim i fudbalskim terenima, veštačkim stenama i kutkom za najmlađe. Otvaranjem ovog kompleksa, očekuje se da će Avala postati atraktivna beogradska destinacija za sve ljubitelje prirode i aktivnog sportskog načina života.

Podelite vest: