ПОЗИВ ПРИВРЕДНИЦИМА НА „ВОЖДОВАЧКИ ПОСЛОВНИ ФОРУМ“

forumРади спровођења локалних мера политике у циљу побољшања пословне климе као и упознавања привредника са законским променама које су наступиле, 21. августа у згради општине Вождовац са почетком у 14 часова одржаће се „Вождовачки пословни форум“.

Предавачи су представници Министарства рада, запошљавања и социјалне политике, ПИО фонда, Националне службе за запошљавање, Пореске управе и Клуба привредника општине Вождовац, који ће упознати учеснике Форума са изменама у Закону о раду, Закону о пензијско-инвалидском осигурању, али и о тренутној понуди и потражњи послова. Учесници ће бити обавештени и о Сајму запошљавања чије је одржавање планирано у наредном периоду.
Сви заинтересовани привредници се могу пријавити за учешће на Форуму до среде, 20. августа до 14:00 слањем мејла саветнику председника Вуку Мирчетићу на vuk.mircetic@vozdovac.rs. Мејл насловити „Вождовачки пословни форум“, а у телу поруке навести име предузећа које се пријављује, као и имена делегираних представника са бројевима телефона. Молимо да привредни субјекти не пријављују више од две особе, како би што већи број привредника могао да буде упознат са темама које се обрађују.

Поделите вест: