ЗАСЕДАЊЕ КРИЗНОГ ШТАБА ОПШТИНЕ ВОЖДОВАЦ

DSC_0008На састанку Штаба за ванредне ситуације одржаном 31.јула 2014.год. у 11 часова поводом јучерашњих обилних падавина констатоване су критичне тачке на територији општине Вождовац и то на следећим локацијама:

Дарвинова, искључење са аутопута на Аутокоманду, Вороњешка, аутопут код Душановачке пијаце, а по извештају изнетом пред Штабом за ванредне ситуације општине Вождовац од стране дежурне екипе која је у току ноћи обилазила терен у чијем су саставу били:
Заменик комаданта Штаба за ванредне ситуације Марко Сарић,Члан општинског Већа Ивана Томић, Члан општинског Већа Милош Стојановић, Информативна служба Општине Марија Спасојевић.

У складу са тим обавесили смо грађане да користе алтернативне правце и по могућнству избегавају ове локације док постоји могућност интезивних падавина , а због краткотрајног пораста нивоа воде на поменутим деловима територије Вождовац.

У току синоћњег обиласка, а у организацији дежурне мобилне екипе општине Вождовац ангажовали смо и екипе Министрства унутрашњих послова,  АМСС,  ЈКП “Београд пут”, ЈКП “Водовод и канализација”,  Ватрогасне службе да на поменутим локалитетима адекватно реагују сходно својим надлежностима.

Поделите вест: