ODRŽAN 10. SABOR FOLKLORA U TREBINjU

U Trebinju 3. maja 2014. godine održan je 10. Sabora folklora, na kome su gostovali i predstavnici Opštine Voždovac. Savetnik predsednika GO Voždovac, Vuk Mirčetić, tim povodom bio je na prijemu kod gradonačelnika Trebinja, Slavka Vučurevića. Prijemu su prisustvovali i Aleksandar Spirić, predsednik privremenog organa opštine Kosovska Mitrovica, Veselin Jovanović, pomoćnik predsednika opštine Lučani i Adam Tadić, direktor Sabora trubača u Guči i direktor Centra za kulturu i sport opštine Lučani. Tom prilikom, razmenjeni su i prigodni pokloni.

Čast opštine Voždovac na ovom revijalnom Saboru, veoma uspešno odbranili su predstavnici KUD „Radost“, koje je bilo jedno od najmlađih učesnika. Prilikom otvaranja manifestacije, savetnik predsednika GO Voždovac Vuk Mirčetić izrazio je uverenje da će se saradnja dve opštine nastaviti na svim poljima društvenog rada i života i ukazao je na značaj jačanja duhovnih i ekonomskih veza, i revitalizacije vrednosti našeg naroda.

Veliku zahvalnost opština Voždovac duguje prijateljima opštine iz KUD „Radost“ i UG „Naše ruke“ koje je pomoglo u pripremanju poklona za prisutne na prijemu kod gradonačelnika Trebinja.

Podelite vest: