ОДРЖАН 10. САБОР ФОЛКЛОРА У ТРЕБИЊУ

У Требињу 3. маја 2014. године одржан је 10. Сабора фолклора, на коме су гостовали и представници Општине Вождовац. Саветник председника ГО Вождовац, Вук Мирчетић, тим поводом био је на пријему код градоначелника Требиња, Славка Вучуревића. Пријему су присуствовали и Александар Спирић, председник привременог органа општине Косовска Митровица, Веселин Јовановић, помоћник председника општине Лучани и Адам Тадић, директор Сабора трубача у Гучи и директор Центра за културу и спорт општине Лучани. Том приликом, размењени су и пригодни поклони.

Част општине Вождовац на овом ревијалном Сабору, веома успешно одбранили су представници КУД „Радост“, које је било једно од најмлађих учесника. Приликом отварања манифестације, саветник председника ГО Вождовац Вук Мирчетић изразио је уверење да ће се сарадња две општине наставити на свим пољима друштвеног рада и живота и указао је на значај јачања духовних и економских веза, и ревитализације вредности нашег народа.

Велику захвалност општина Вождовац дугује пријатељима општине из КУД „Радост“ и УГ „Наше руке“ које је помогло у припремању поклона за присутне на пријему код градоначелника Требиња.

Поделите вест: