УРУЧЕНИ ПЕХАРИ И ПРИЗНАЊА НАЈУСПЕШНИЈИМ ШКОЛАМА У ШКОЛСКИМ СПОРТСКИМ ТАКМИЧЕЊИМА ВОЖДОВЦА

У организацији Градске општине Вождовац, Спортског савеза општине Вождовац, Београдске асоцијације за школски спорт и Секретаријата за спорт и омладину града Београда, данас су  уручени пехари и признања најуспешнијим школама у школским спортским такмичењима Вождовца у атлетици, рукомету и Малим олимпијским играма као и свеукупним победницима у школској 2022/2023. години.

У укупном пласману у категорији основних школа најбољи су били ученици ОШ „Данило Киш“, на другом месту су ђаци  ОШ „Милан Ђ. Милићевић“, а треће место деле школе „Карађорђе“ и „Јанко Веселиновић“.

Међу средњошколцима прво место у укупном пласману заузела Друга економска школа, на другом месту су ђаци Дванаесте београдске гимназије, а на трећем – Геолошке и хидрометеоролошке школе „Милутин Миланковић“

Најбољим младим спортисима пехаре су уручили чланови Већа Општине Вождовац Александар Максимовић, Бојана Јакшић и Љубиша Пејчић, као и Момчило Станојковић, спортски директор Београдске асоцијације за школски спорт и пожелели им још много спортских успеха.

Поделите вест: