VIDEO NADZOR U OSNOVNIM ŠKOLAMA

Predstavnici opštine Voždovac obišli su u utorak, 3. decembra 2013. god. osnovne škole „Zmaj Jova Jovanović“ i „Đuro Daničić“ u naselju Braće Jerković, kojima je GO Voždovac nedavno pojačala video nadzor. Članovi Veća opštine Vlado Sekulić i Aleksandar Savić postavili su table za video nadzor na škole i uručili direktorima ovih škola fudbalske i rukometne lopte na poklon.

Obilasku škola prisustvovao je i Nebojša Stefanović, predsednik Skupštine Srbije, koji je rekao da je ovo način brige o deci i njihovoj bezbednosti, ali i vid borbe protiv droge.

Predstavnici GO Voždovac naveli su da će do kraja godine svaka škola na Voždovcu dobiti video nadzor i da se radi na umrežavanju svih video-nadzora koji će u policijskoj stanici moći 24 časa da se prate. Na taj način će se imati potpuno dobar sistem koji će onemogućiti narko-dilere da slobodno dele drogu po školskim dvorištima.

U OŠ „Zmaj Jova Jovanović“ je GO Voždovac finansirala i popravku krova, koja je bila bila urgentna, s obzirom da je krov prokišnjavao i vlažio zidove i plafone učionica, na kojima se nalazi rasveta, što je dodatno ugrožavalo bezbednost dece i nastavnika.

Podelite vest: