ГРАЂАНИ НАСЕЉА ПАДИНА КОД ПРЕДСЕДНИКА САВИЋА

На позив председника Градске општине Вождовац Александра Савића, у уторак 28.маја, одржан је састанак са грађанима из Улице Војводе Влаховића. Тема састанка били су бројни комунални и инфраструктурни проблеми насеља. Председник Савић је упознао грађане са надлежностима Општине, као и могућностима да локална власт помогне у реализацији захтева. Као главни проблеми у насељу, наведени су: функционалност кишне и фекалне канализације, безбедност пешака у главној улици, непостојање основне школе и паркића за децу, као и поправка јавне расвете у појединим деловима улице.

Грађани су апеловали на изградњу главне саобраћајнице насеља, потом и на постављање лежећих полицајаца и пешачких прелаза. Председник Савић је рекао да општина Вождовац никада неће игнорисати проблеме својих становника, нагласивши да су за реализацију већине поменутих захтева надлежна јавна и комунална предузећа. С тим у вези, Савић је изразио уверење да ће општина Вождовац подржати сваку иницијативу који грађани упуте надлежним органима и предузећима, а који се односе на поменуте инфраструктурне и комуналне проблеме.

Помоћи ћемо житељима насеља и у организацији неопходних састанака са надлежним предузећима, како би, у домену својих могућности, допринели стварању бољих услова за живот, истакао је Савић.

Поделите вест: