ОШ „ЂУРА ДАНИЧИЋ” ОБЕЛЕЖИЛА ДАН ШКОЛЕ

ОШ „Ђура Даничић“, која носи име најзначајнијег српског филолога, данас је свечаним програмом за ученике, родитеље и наставнике прославила Дан школе.

Директор Школе Боривој Кнежевић честитао је школски празник колективу и ђацима и уједно  похвалио успех ученика, који су на такмичењима у појединим предметима дошли до републичког нивоа.

Он је објавио да је на данашњи дан завршио свој радни век и своју директорску дужност предао колегиници из колектива, професорки физике Ирени Иванов Каличанин, која ће убудуће предводити школу.

Ученици млађих и старијих разреда представили су се добро увежбаним песмама, рецитацијама, глумом и плесом, док је за крај Ансамбл „Лира“ одиграо сплет српских народних игара, а сви су као награду од публике добили велики аплауз.

Овогодишња свечаност била је прилика да се уруче захвалнице и књиге ученицима за остварене резултате на такмичењима, као и за најлепше ликовне радове.

Свечаности је у име општине Вождовац присуствовао  Милош Стојановић, члан Већа задужен за предшколске и школске установе.

Поделите вест: