АСФАЛТИРАЊЕМ УЛИЦЕ НОВА 1 УМАЊИЋЕ СЕ ПРОБЛЕМ ПОПЛАВА НА МИТРОВОМ БРДУ

У Вождовачком  насељу Митрово брдо, улице Нова  1 и Митровданска ових дана су комплетно реконструисане и асфалтиране, као и део Улице војвода Влаховић, која ће у наредном периоду добити нови изглед у целој дужини. Радове, које изводи ЈКП „Боград пут“, обишао је председник општине Вождовац Александар Савић, заједно са својим сарадницима.

Грађани овог насеља жалили су се на проблем поплава и загушења улица услед већих падавине. Према речима председика Општине, асфалтирањем Улице Нова 1 у дужини од 350 м и спуштањем нивоа терена, направиће се један нови заобилазни прстен, којим ће моћи да се изађе на горње улице на Звездари, уколико дође до обилнијих атмосферских падавина.

„Настојаћемо да, уз помоћ Дирекције за изградњу Града Београда, овим радовима решимо и проблем канализације која је преоптерећена услед изградње великог броја зграда“ – додао је Савић.

Поводом радова на уређењу и асфалтирању више улица на Митровом брду, становници овог насеља су председнику ГО Вождовац упутили писмо захвалности за ангажовање Општине у сарадњи са градским службама, захваљујући чему по први пут од 1996. године грађани не морају сами да финансирају асфалтирање улица у којима живе.

„Вашим несебичним ангажовањем у свако доба, уверили сте нас да постоје људи који раде у служби грађана. Зато пре свега Ви и остали учесници у одлукама, као и извођач “Београд пут” заслужујете велико поверење грађана и оцену ЧИСТА ДЕСЕТКА” – наводи се у писму житеља Улице војводе Влаховића које је стигло на адресу општине Вождовац.

Поделите вест: