Александар Савић: Проблеме и потребе грађана посматрам и решавам из перспективе Вождовчанина

Председник Привременог органа општине Вождовац Александар Савић обишао је данас у изненадној контроли завршне радове на изградњи Регионалног здравственог центра „Јајинци“, који је изграђен на месту срушене старе зграде Месне заједнице, и уверио се да су радови успешно приведени крају. Такође, Савић је обишао и радове на постављању јавне расвете у Јајинцима.

Становници овог подавалског насеља, разговарајући са председником, истакли су значај изградње модерне здравствене установе, која ће им скратити пут од куће до лекара. Изразили су захвалност садашњој власти, јер су их, како кажу,  све претходне запостављале.

Савић је том приликом рекао да је равномеран развој градског и приградског дела Вождовца, као  и побољшање квалитета живота свих Вождовчана, основни циљ руководства Општине.

Dom zdravlja1„Ја сам обичан човек који живи и ради на Вождовцу, нисам се родио као председник Општине и у претходне две године сам се трудио, заједно са својим сарадницима и суграђанима, да од Вождовца направимо лепше место за живот. Разумем проблеме и потребе грађана, јер их посматрам и залажем се за њихово решавање из перспективе Вождовчанина. Приближавање здравствених станица грађанима, обезбеђивање водоводне и канализационе мреже, путева, безбедност и бољи услови боравка и наставе у школама за нашу децу и уређени паркићи и игралишта, били су и биће приоритети нашег рада и бриге“, нагласио је Александар Савић.

Поделите вест: