AKTIVNOSTI PREDSEDNIKA

Predsednik opštine Voždovac, dr. Dragan Vukanić i zamenik predsednika Dragan Čović održali su danas sastanak sa gradskim sekretarom za obrazovanje i školstvo Vladimirom Todićem, sa saradnicima.
  
Tema sastanka bilo je investiciono održavanje objekata oslnovnih škola na Voždovcu, koje je preuzela opština Voždovac. Jedna od tema bila je saradnja oko većih, kapitalnih ulaganja u školske objekte.
  
Dogovoreno je da opština i gradski sekretarijat do kraja ovog meseca pripreme svoje planove i da se na novom sastanku oni usaglase da bi se prišlo što skorijoj realizaciji.
  
Ovaj sastanak je organizovan kao deo šire kampanje novih opštinskih vlasti za poboljšanje kvaliteta života najmlađih stanovnika Voždovca. Predsednik opštine i njegovi saradnici će se vrlo brzo angažovati na utvrđivanju kompletnog stanja, ne samo objekata i uslova u kojim rade osnovne i srednje škole na našoj opštini, već će organizovati i sastanke na kojima će roditelji  obavestiti opštinske organe o problemima školske dece, koji se odnose na uslove samog školovanja.

Поделите вест: