ПРЕДСЕДНИЦА ОПШТИНЕ ВОЖДОВАЦ БОЈАНА ЈАКШИЋ: ПОСЕБНО МИ ЈЕ ДРАГО КАДА ВИДИМ МЛАДЕ ЉУДЕ КОЈИ БРИНУ О СВОЈОЈ ЗАЈЕДНИЦИ

Председница Општине Вождовац Бојана Јакшић, заједно са сарадницима, разговарала је данас са становницима месних заједница „Доњи Вождовац“, и „Горњи Вождовац”.
Присутни грађани поздравили су напоре и иницијативе Општине за решавање проблема који су пријављивали месним заједницама. Такође, они су искористили прилику да на овом састанку потраже одговоре на питања везана за узурпирана паркинг места од стране појединаца у Дарвиновој улици, расељена лица у Гостиварској улици да сазнају када ће коначно добити право на откуп станова, као и када ће се рупе на асфалту у појединим улицама санирати. Председницу Општине грађани су упознали и са радом плесне групе “Гага плес” и осталих организација и удружења у овом делу Вождовца.

Председница Јакшић захвалила се свима на изнетим проблемима и конструктивним предлозима.
“Желим да се посебно захвалим овим младим људима који су дошли данас да нам скрену пажњу на проблеме своје заједнице и што на овакав начин конкретно помажу својим комшијама.
Да би што пре решавали недостатке у вашем крају, прва станица за пријављивање проблема је месна заједница која се даље обраћа нама као Општини, а уколико то није у нашој надлежности, ми се даље обраћамо градским службама, све у циљу бржег и ефикаснијег решавања пријављеног проблема”, нагласила је Јакшић.

Наредне суботе, 26. октобра од 11:00 до 13:00 часова, председница Општине Вождовац и чланови Већа разговараће са станарима месних заједница Аутокоманда и Чиновничка колонија.

Поделите вест: