OTVORENE SPORTSKE IGRE MLADIH NA VOŽDOVCU

Predsednica Gradske opštine Voždovac Ivana Tomić Ilić otvorila je Sportske igre mladih koje se održavaju po prvi put na Voždovcu. Predsednica Tomić Ilić je zajedno sa članom Veća zaduženim za sport Aleksandrom Maksimovićem, direktorom Sportskih igara mladih Srbije Miodragom Gogićem, sportskim direktorom Slobodanom Popovićem i generalnim sekretarom Sportskog Saveza Gradske opštine Voždovac Srđanom Milićem zapalila plamen prijateljstva u Osnovnoj školi „Milan Đ. Milićević“. Nakon otvaranja predstavnicima Opštine su uručena priznanja.

„Mnogo važno i lepo što na vreme učite kako da se sortira i na kojim mestima baca otpad. Kada odrastete nećete zagađivati i prljati Voždovac nego ćete biti primer i svetla budućnost ove Opštine. Takođe je važno što ova današnja ekološka radionica edukativnog karaktera ima sportske aktivnosti, dakle više korisnih stvari za vas spojenih u jedno. Hvala svim organizatorima i direktorki škole“, poručila je predsednica Tomić Ilić.

Učenici koji su veoma uspešni sportisti pažljivo su slušali i upijali znanje o zaštiti životne sredine, kao i o razvrstavanju otpada koje su i primenili na ekološkom poligonu i tako učestvovali u ekološkoj radionici “Zero Waste – Budi deo igre – Čuvajmo našu planetu”.

Podelite vest: