ОТВОРЕНЕ СПОРТСКЕ ИГРЕ МЛАДИХ НА ВОЖДОВЦУ

Председница Градске општине Вождовац Ивана Томић Илић отворила је Спортске игре младих које се одржавају по први пут на Вождовцу. Председница Томић Илић је заједно са чланом Већа задуженим за спорт Александром Максимовићем, директором Спортских игара младих Србије Миодрагом Гогићем, спортским директором Слободаном Поповићем и генералним секретаром Спортског Савеза Градске општине Вождовац Срђаном Милићем запалила пламен пријатељства у Основној школи „Милан Ђ. Милићевић“. Након отварања представницима Општине су уручена признања.

„Много важно и лепо што на време учите како да се сортира и на којим местима баца отпад. Када одрастете нећете загађивати и прљати Вождовац него ћете бити пример и светла будућност ове Општине. Такође је важно што ова данашња еколошка радионица едукативног карактера има спортске активности, дакле више корисних ствари за вас спојених у једно. Хвала свим организаторима и директорки школе“, поручила је председница Томић Илић.

Ученици који су веома успешни спортисти пажљиво су слушали и упијали знање о заштити животне средине, као и о разврставању отпада које су и применили на еколошком полигону и тако учествовали у еколошкој радионици “Zero Waste – Budi deo igre – Čuvajmo našu planetu”.

Поделите вест: