НА БАЊИЦИ ОДРЖАН ПРОЛЕЋНИ ПОРОДИЧНИ ВОЖД ФЕСТИВАЛ

Последњи дан пролећног породичног Вожд фестивала одржан је на Бањици у знаку породице, радости, дечјег осмеха и свега онога што је заправо циљ Фестивала. Фестивал је данас окупио породицу у природном окружењу уз разнолике бесплатне садржаје, а данашња бројност посетилаца као и претходна четири дана доказ је да Градска општина Вождовац која је организатор манифестације ради праве ствари.

Чланови Већа Градске општине Вождовац Горан Ускоковић и Милан Мратинковић захвалили су се посетиоцима што су у оволиком броју посетили овогодишњи Вожд фестивал.

Програм је био прилагођен дечици која су уживала играјући се у гуменим дворцима, мале принцезе желеле су различите облике цртања по лицу, а љубитељи цртања учествовали су у радионицама у којима су научили неке нове технике цртања. Велико интересовање владало је за роботику, као и за спортске аниматоре. Представа хемичара показала им је неке трикове који су изазвали велико одушевљење.

Иначе, породични Вожд фестивал одржан је на пет локација на Вождовцу: Шумице, Село Раковица, Рипањ, Браће Јерковић и Бањица. Захваљујемо се компанији Соко Штарк који су за време трајања Вожд фестивала на свим локацијама обезбедили слаткише и сланише за све малишане.

Поделите вест: