ОТВОРЕН „ПРОЛЕЋНИ ПОРОДИЧНИ ВОЖД ФЕСТИВАЛ“

Данас је Вождовац послао предивну слику и јасну поруку да је породица основни темељ друштва. Дечји осмеси и игре отворили су „Пролећни породични Вожд фестивал“ који су организовали Градска општина Вождовац и Град Београд. Поводом 15. маја – Међународног дана породице, Град Београд је месец мај прогласио месецом породице који ће се обележити низом догађаја на радост деце и родитеља.

Председница Општине Вождовац Ивана Томић Илић обратила се најпре дечици која су дошла у великом броју и будући да је и сама мајка једног дечака није могла да сакрије радост која ју је обузела због радости деце која су уживала у бесплатним анимацијама, позоришним представама, интерактивним радионицама, играма без граница, сликања по лицу, гуменим дворцима, мађионичарима и још многим другим забавним играма. Поред председнице, догађају су присуствовали и функционери Општине Вождовац.

„ Драга децо, када вас видим у оволиком броју и овако насмејане, знам да радимо праве ствари јер сте ви основа, украс и будућност наше општине. Породица је ћелија сваког друштва, а ми то чувамо, негујемо и развијамо разним догађајима које организујемо за вас као и овим Фестивалом који је посвећен управо вама, вашим родитељима, бакама и декама и свим нашим грађанима којима је породица на првом месту. Срце ми је пуно када вас видим разигране и радосне и то нам је подстрек да вам и даље организујемо још лепши програм и догађаје. А сада хајмо да заједно уживамо у данашњем предивном дану“, поручила је председница Томић Илић. Она се посебно захвалила члановима Већа Милану Мратинковићу и Горану Ускоковићу на организацији Фестивала. Малишани су данас уживали у слаткишима и поклон играчкама.

Наредне локације на којима ће се одржати овај Фестивал од 11:00 до 16:00 часова су:

07.05. „Драга Станојковић“ – Раковица Село, ОШ „Јајинци“.

13.05. „Милан Ђ. Милићевић“ – Рипањ, ОШ „Вук Караџић”

14.05. „Тимоти Џон Бајфорд“ – Бањица, плато спортског центра

20.05. „Милунка Савић“ – парк код Дома здравља у Браће Јерковић (преко пута пијаце).

 ДОБРОДОШЛИ! ЧЕКАМО ВАС!

Поделите вест: