ОДРЖАН САСТАНАК О БЕЗБЕДНИМ МАТУРСКИМ ПРОСЛАВАМА СРЕДЊОШКОЛАЦА НА ВОЖДОВЦУ

Општина Вождовац и ове године, у оквиру својих надлежности жели да најрадоснији повод прославе матурске вечери учини најлепшим, превентивно указујући на примену свих безбедносних мера.

Данас је одржан састанак Савета за безбедност Општине Вождовац на којем су присуствовали председница Општине Ивана Томић Илић, начелник Управе Марко Денчић и чланови Већа Бојана Јакшић и Горан Ускоковић, као и директори средњих школа. На састанку су учествовали и чланови Савета безбедности Општине Вождовац, представници Управе саобраћајне полиције за Град Београд, Полицијске станице Вождовац и Дома здравља „Вождовац“.

Разговарано је о ризицима неформалних прослава у школама, у парковима, трговима и у ресторанима као и о могућим мерама безбедности које ће се спровести ради спречавања непријатних догађаја. На састанку је закључено да ће директори средњих школа пренети информације родитељима и да ће се активно укључити у подизање свести код родитеља и деце за безбедно одржавање матурских прослава, као и да ће МУП благовремено обавестити о предстојећим догађајима у својим школама.

Поделите вест: