ОДРЖАН САСТАНАК О БЕЗБЕДНИМ МАТУРСКИМ ПРОСЛАВАМА ОСМАКА НА ВОЖДОВЦУ

Општина Вождовац и ове године, у оквиру својих надлежности жели да најрадоснији дан за мале матуранте учини најлепшим, превентивно указујући на примену свих безбедносних мера.

Данас је одржан састанак Савета за безбедност Општине Вождовац на којем су поред редовног састава присуствовали и начелник Управе Марко Денчић, члан Већа за школство  Бојана Јакшић и директори основних школа.

На састанку су учествовали и Александар Игњатовић командир Полицијске станице Вождовац, Дејан Заставниковић заменик командира ПИ Бели Поток, Дарко Лукић из Управе саобраћајне полиције за Град Београд.

Разговарано је о ризицима неформалних прослава у школама, у парковима, трговима и у ресторанима као и о могућим мерама безбедности које ће се спровести ради спречавања непријатних догађаја.

На састанку је закључено да ће се директори основних школа пренети информације родитељима и да ће се активно укључити у подизање свести код родитеља и деце за безбедно одржавање матурских прослава, као и да ће МУП благовремено обавестити о предстојећим догађајима у својим школама.

Поделите вест: