ФОРУМ ПОСЛОДАВАЦА И ПРИВРЕДНИКА НА ВОЖДОВЦУ

Презентација програма Националне службе за запошљавање, којој је присуствовало 54 послодаваца и привредника одржана је данас у скупштинској сали Општине Вождовац.

Поздрављајући скуп у име председнице Општине Вождовац Иване Томић Илић, члан Већа Милан Мратинковић је рекао да је ово најбројнији скуп до сада и изразио наду да ће резултат успешне сарадње бити смањење незапослености.

Присутнима се обратио и  члана градског Већа Вук Мирчетић који је рекао да је Савет за запошљавање града Београда на недавној седници разматрао динамику спровођења мера и активности Локалног акционог план запошљавања града Београда за 2023. годину, са циљем да се подржи запошљавање и развој привреде.

Руководилац Националне службе за запошљавање за Град Београд – Службе за Вождовац Жељка Зеленовић Вуковић, захвалила се на великом одзиву напоменувши да је 2016. године на евиденцији НСЗ на Вождовцу било 12 хиљада незапослених, а данас тај број износи око пет хиљада закључивши да су програми НСЗ дали добре резултате.

Програме су представили начелница Одељења за програме запошљавања и предузетништво Весна Живковић Костић, начелница Одељења за додатно образовање и обуке Марчела Вуинац Обућина и саветница за запошљавање особа са инвалидитетом Татијана Милић Мандић.

Поделите вест: